Címlap » Hírek » A szerkesztő levele

A szerkesztő levele

 Kedves Olvasóink! Csodálatosan mozgalmas hetet tudhatunk ismét magunk mögött.                                             Utaztunk, beszélgettünk, verseltünk, filozofáltunk és főztünk, együtt veletek. Hála, a szorgalmas kezeknek, és az intuitív gondolatoknak, elgondolkodtató, megérintő olvasmányok, irományok és fantáziadús receptek érkeztek […]

Szerző: Frenyó Krisztina

Publikálás: 2013-07-22.

 könyvek antik szemüveggelKedves Olvasóink!

Csodálatosan mozgalmas hetet tudhatunk ismét magunk mögött.                                             Utaztunk, beszélgettünk, verseltünk, filozofáltunk és főztünk, együtt veletek.

Hála, a szorgalmas kezeknek, és az intuitív gondolatoknak, elgondolkodtató, megérintő olvasmányok, irományok és fantáziadús receptek érkeztek a szerkesztőségbe, amelyekből néhányat már olvashattok is az oldalon. Az elmúlt héten is érték veszteségek a világot, éppúgy, ahogy csodálatos történetek, élő mesék is születtek párhuzamban. Temettek, házasodtak, és kereszteltek, mert ez a világ rendje, állandó körforgás, amelyben élünk. Minden pillanatban egy értékes útra léphetünk, olykor megbotlunk, olykor eltévedünk, ám ha a nemes cél a szemünk előtt lebeg, sohasem lehetünk nagy bajban.

Kellemesen üde, nyári hetet kívánunk nektek!

    Frenyó Krisztina