Címlap » Élet - egészség » Szabó Gyuri Bácsi üzenete, Koronavírus idején!

Szabó Gyuri Bácsi üzenete, Koronavírus idején!

Szabó Gyuri bácsi is azt kéri, maradj otthon! Ennél többet most nem tehetsz az egészségedért! Koronavírus ellen nincs gyógynövény!!!

Szerző: Frenyó Krisztina

Publikálás: 2020-03-31.

Szabó Gyuri bácsi, – akiről többízben írtunk, és a rádiós interjúnkban is hallhattatok bölcs tanácsairól – a legendás bükki füvesember neve mára már összeforrt a gyógynövényes gyógyítással. A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett bükkszentkereszti természetgyógyász tudását, lányának, Lopes-Szabó Zsuzsának adta át, aki gyakorlott fitoterapeutaként viszi tovább a hagyományokat és vezeti a családi vállalkozást. Gyuri Bácsi, most a koronavírussal kapcsolatban üzen az olvasóknak. Fogadjátok szeretettel, tartalmas mondanivalóját!

Vírus ellen nincs gyógynövény! Gyuri bácsi otthon marad, és ezt kéri az idősektől is.  A koronavírus-járvány terjedését úgy tudjuk megfékezni, ha betartjuk az előírásokat, és otthon maradunk – ezt üzeni Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember is az olvasóknak.

„Sajnos nem ismerek olyan gyógynövényt, ami erre a vírusra hatásos lenne. Az egyetlen, amit tehetünk, hogy karban tartjuk az immunrendszerünket. Erre a legkiválóbb a kakukkfű, szurokfű, az orbáncfű vagy a fürtös menta teája. Ezeket naponta igyuk, hogy a védekezőképességünket erősítsük” – javasolja a népgyógyászat bevált módszereit Gyuri bácsi, és hozzáteszi, hogy a kialakult betegségre is jók ezek a teák, így könnyebben le tudja győzni a kórt a szervezetünk.

Gyuri bácsi maga is megfogadja az ajánlásokat és otthon tartózkodik.

„Be vagyok zárkózva a lakásba, néha ugyan kimegyek a kertembe, vagy elsétálok a földemig, de ott egyedül vagyok, nem érintkezek senkivel”  -adja a tudtunkra. Arra a kérdésre, hogy hogyan viseli a karantént, és mivel tölti az időt, azt válaszolja, hogy nem viseli meg a bezártság, hiszen egyébként is sokat van otthon, és most van ideje az embernek olvasni, tanulni. „Figyelem a híreket is, sokan keresnek telefonon, gyorsan eltelik a napom” – mondja. S hogy mi a legrosszabb a karanténban? Gyuri bácsi így felel: „Hát az, hogy nem tudok emberek közé menni és személyes tanácsadást tartani.”

Gyuri bácsi tanácsait megnézhetjük videón is!
Ha személyesen most nem is tud Gyuri bácsi tanácsot adni, de online igen! A megújult gyorgytea.hu oldalon most könnyen megkereshető a Gyuri bácsival készült összes videó, és a gyógynövényes betegségkereső adatbázis is. Amíg nem elérhetőek a személyes tanácsadások, addig ezekből az anyagokból is tájékozódhatunk és megtalálhatjuk a kérdéseinkre a választ.

Gyuri bácsi mindenkit arra kér, hogy használjuk a természet adományait, a gyógynövényeket ezekben  nehéz időkben is, az idősebbek pedig maradjanak otthon, ennél többet most nem tehetnek az egészségükért! Fontoljuk meg tanácsát, akár fiatalok, akár idősebbek vagyunk. Tudjátok? Jobb most otthon maradni! 

Ismételten Köszönjük Szabó Gyuri Bácsi tartalmas és hasznos mondanivalóját, üzenetét és bölcs tanácsait!

Frenyó Krisztina

Itt meghallgathatjátok ti is a Bükki Füvesemberrel készült rádiós interjúnkat: https://www.szentendre.media.hu/hanganyagok/kavespercek/kavespercek-szabo-gyuri-bacsi-a-bukki-fuvesember

#maradjotthon #nemenjsehová #sétáljegyedül #természet #györgytea #abükkifüvesember

Hasznos Információk: Györgytea mintabolt Honlap és webshop Sajtókapcsolat
1054 Budapest, Bank utca 4. www.gyorgytea.hu 

Az ellenőrzött minőségű gyógynövényekből, egyedi receptúra alapján készülő Györgytea termékek 63 darabos szortimentjében az egyedi-, a keverék-, és az élvezeti teák mellett megtalálhatók a gyógynövénykivonatok, a Babaváró csomag, ahogy az ismeretterjesztő könyvek, naptárak is. A cukorbetegség kezelésére összeállított Diabess teakeveréket 1999-ben a Magyar Szabadalmi Hivatal is bejegyezte, később az Országos Gyógyszerészeti Intézet „Diabess-Györgytea” néven gyógyhatású növényi készítményként törzskönyvezte. A cég nagy hangsúlyt fektet a hagyományápolásra és az ismeretterjesztésre. A vezetett gyógynövényes túrákon és a Bükkszentkereszti Gyógynövénynapokon évente több ezren fordulnak meg, de az érdeklődés online térben is
töretlen: a gyorgytea.hu és a diabess.hu  évi látogatószáma meghaladja az 1,1 milliót, és az ingyenes Györgytea mobilapplikáció  is több mint 56.000 felhasználóval büszkélkedhet.

A Gyuri Bácsi gyógynövénytúráin és tanfolyamán tavaly  mi is részt vettünk a Feeling magazinnal és Lakatos Márk túravezető csodálatos kalauzolásában megismerkedhettünk Bükkszentkereszt Kincseivel, valamint a Györgytea Központjával, tankertjeivel is. Ez a kép is azon a fantaszikus túrán, a Gyógyító Köveknél készült.