Címlap » Benzingőz » Keressük Főtámogatónkat, Támogatóinkat, Autós témában!

Keressük Főtámogatónkat, Támogatóinkat, Autós témában!

Támogatók Figyelem! Szeretett, Benzingőz – rovatunk megújuló köntöst kap, így a támogatói partnerek is megújulnak a felületeinken. Innováció és frissesség jellemzi a PR cikkeinket, rádiós interjúinkat, az egészséges klasszikus vonalakat egyensúlyban tartva. 

Szerző: Frenyó Krisztina

Publikálás: 2018-11-16.

Feeling-magazin megújuló Benzingőz Rovata keresi FŐTÁMOGATÓJÁT, illetve Támogatóit, Együttműködő Partnereit hosszútávra! Most rendkívüli lehetőséget kaphat ön és vállalkozása média – megjelenésekre, írott és egyéb formában egyaránt.

Hogy mire is gondolunk valójában?

Régebben, ahogy azt korábbi írásainkból is láthatjátok, volt egy kiemelt támogató partnerünk, a Gumisember, akivel hosszútávon együttműködtünk. Ehhez hasonlóan, avagy – igény szerint – ettől teljesen eltérően, személyreszabottan készítjük el írásos beszámolóinkat, illetve az egyéb médiamegjelenéseket – képi, és hanganyag formátumban, az adott témákat felkarolva. Jelen esetben, autószervízek, autó-gumi-kereskedők, autókereskedések jelentkezését várjuk. Szeretett, Benzingőz – rovatunk megújuló köntöst kap, így a támogatói partnerek is megújulnak a felületeinken. Innováció és frissesség jellemzi a PR cikkeinket, rádiós interjúinkat, az egészséges klasszikus vonalakat egyensúlyban tartva. 

Központi témáink: Az ember, és ami mögötte van. Nyitottak vagyunk az autók és ,,betegségeik feltérképézesének, valamint gyógyítási folyamatainak” bemutatására. Szívesen tesztelünk autókat, és írunk használatuk előnyeiről, praktikus hatásaikról a közutakat tekintve, és így tovább.  Szemléltető példaként egy korábbi írásunk: http://feelingmagazin.hu/henry-ford-csodalatos-gyogyulasa/ 

Leginkább most éli aktualitását a téli gumik felhelyezése, így a téma az utcán hever, akarom mondani az autók alatt és az utakon. Itt is bőven van mit bemutatnunk, írásban, videós anyagban és rádiós riport keretein belül szintúgy. Olvassátok el egy korábbi írásunkat erről az aktuális, és fontos témáról: http://feelingmagazin.hu/minden-amit-gumikrol-tudni-kell/

Röviden ennyit szerettem volna elmondani a lehetőség apróbb momentumairól, de úgyis minden részlet, a további személyes megbeszélés tárgyát képezi. Bármilyen megoldásra nyitottan várjuk a jelentkezőket! Részletekért keressetek bátran itt az oldalon privát üzenetben, valamint a megadott kapcsolati elérhetőségeinken. 

Frenyó Krisztina  főszerkesztő
e-mail: frenyokrisztina@feelingmagazin.hu

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/FeelingMagazin/

Minden megosztásnak örülünk. Köszönjük!