Csanyik Norbert

pozitív gondolkodó, segítő / Ezokuckó rovat

 

1981-ben születtem, általános iskolai tanulmányaim után természetgyógyászattal, pszichológiával és ezotériával kezdtem el foglalkozni hobbi szinten. Nagyon sokat olvastam: Márait, Popper Péter könyveit, Müller Péter összes művét, Louise L. Hay összes könyvét, stb.... Saját idézeteket 2012-ben kezdtem el írni, emellett lelkisegély tanácsadással foglalkozom. Szeretettel segítek embertársaimnak, mert életcélom, hogy egy boldogabb, szeretet-teljesebb világban élhessünk. A nagy álmom, egy spirituális egyesület megalapitása. A mottóm: szeretet mindenek felett!

 

Csontos Edina

író / Egymás között rovat

 

"Mérnök, ötgyerekes családanya, spirituális látásmódú ember. Ezek a címkéim, amik alapján százan, százegy félét gondolnak rólam. Mégis, ki vagyok én? Csontos Edina, két eddig megjelent könyv szerzője és szenvedélyes blogoló, útkereső és íródeák. Többek között, itt a Feeling Magazin Egymás között rovatában találkozhattok velem. "Mérnök, ötgyerekes családanya, spirituális látásmódú ember. Ezek a címkéim, amik alapján százan, százegy félét gondolnak rólam. Mégis, ki vagyok én?Egy kereső ember, aki kérdez, aki kíváncsi, aki szereti a nevetést. Hétköznapi nő vagyok, aki problémába ütközvén, először megpróbálja megkerülni, azután átugrani, majd légkalapáccsal széttörni. A kudarcok után pedig nekilátok a megoldásnak." Egy ideje írok, két könyvem jelent meg a közelmúltban, másodikat férjemmel közösen írtuk. ( Párkapcsolati szakácskönyv, Sorsfonat )

 

Frenyó Krisztina

főszerkesztő /

 

Feeling magazin / Érzéssel éld az életed! "Írni vagy szenvedéllyel, vagy sehogy!" Mindig is szenvedéllyel éltem az életem, ez a szokásom máig megmaradt és minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy az említett jelenség, tulajdonság, a magazin stílusában és az írásaimban is visszatükröződjön. Munkatársaimmal, Értékes, Kifejező és Valós tartalmat próbálunk átnyújtani nektek itt az oldalon.

 

Frenyó Krisztina

Főszerkesztő /

 

Frenyó Krisztina, több, mint tíz éve foglalkozik az írással napi szinten. A Feeling Magazin szellemi tulajdonosa, főszerkesztője és újságírója. Családjában a toll és az írógép körül forogtak a gondolatok generációkon át. Az írás iránti szenvedélyét, pedagógus nagyszüleitől örökölte, valamint a tanításokért, nevelésért, mely a szépirodalom és a költészet felé vitte útját, nagyon hálás. Nincs olyan téma, amiről nem tudna ha csak pár sort is érdeklődéssel írni. Kedvenc témakörei mégis az egészség, a spiritualitás, és az emberek köré fonódnak. Szívesen merít ihletet a mindennapi életről és saját tapasztalati megéléseiből. Nyitott minden olyan témára, amely értéket képvisel az emberek fejlődéséhez és napjaik boldog megéléséhez

 

Papp Olivér

szerkesztő / Benzíngőz, Kultúra rovat

 

 

Pető Szilvia

szerkesztő / IT-világ rovat

 

Szerencsésnek érzem magam, amiért mozgássérültségem ellenére, pozitívan élek és megtalálhattam önmagam! Mosolygós, vidám és közvetlen fiatal nő vagyok, szeretek aktívan élni és lelkesen belevágni új dolgokba.Szeretek regényeket és, - nem egészen illik a képbe, de - horror könyveket olvasgatni, ritmusos, jó alapú zenékre bólogatni, utazgatni és aktívan élni. Barátokkal találkozni és beülni valahová, csak úgy, beszélgetni. Imádok mosolyogni, odáig vagyok a bizsu ékszerekért, és néha, órákig válogatok a megfelelő ruhákért, csak hogy egy kicsivel egyedibb lehessek. Rajongok a barokk korért, az akkori ruhastílusért, a rengeteg, redőkben leomló kelméért, a különleges csipkés nyakpántjaikért és a korabeli bútorokért.

 

ravaszbalazs

grafikus, webdesigner /

 

Ravasz Balázs a Feeling magazin grafikusa, webdesignere.

 

Takács Krisztina

író, versíró, dalszövegíró / Ezokuckó, Kultúra rovat

 

Talán már születésem előtt is írtam... Az írás a lételemem, nélküle nem vagyok élő, nem létezem e világban, sem másikban. Kislánykori álmom volt, hogy egyszer dalszövegíró legyek. Arról álmodoztam folyton, hogy bekapcsolom a rádiót, vagy elmegyek egy buliba, akkor azokat a sorokat halljam énekelni az emberek szájából, amit én írtam. Ezt az álmomat megvalósítottam, hihetetlenül boldog érzés volt, amikor valóra vált. És hogy az egyik dalt majd saját magam keverem be a dj-pultból, hát, azt talán még elképzelni sem mertem, de az a perc is eljött. Azóta is sorra jelennek meg dalok az én szövegemmel. Verseket, dalszövegeket, és rövidebb írásokat írok, gondolatokról, érzésekről, az életről, a lélekről, szerelemről, párkapcsolatokról, pozitív életvitelről. Nagyon szeretnék majd minimum egy könyvet írni, van egy elképzelésem, ami egy újabb álmom, már elkezdtem rajta munkálkodni. Ha csak eddig jutottam, már attól is nagyon boldognak és gazdagnak érzem magam, de tudom, annyi erő van bennem, hogy megyek tovább ezen az úton, most már nincs az a hatalom, ami megállíthatna.

 

Teszár Ákos

fotó /

 

Teszár Ákos vagyok, köszöntöm a Feeling Magazin olvasóit! Több mint húsz éve foglalkozom fotózással. 1982-től, átalakulásáig tagja voltam a Művészeti Alapnak. Reklámügynökségeknek, cégeknek dolgozom bel - és külföldön egyaránt, analóg és digitális technikával készítem a fotóimat. Az élet számos területén kipróbáltam magam, a munkám a szenvedélyem is egyben, ezért nagyon szerencsésnek érzem magam. Nagy örömömre szolgál, hogy a Feeling Magazin értékes cikkeihez, fotóimmal hozzájárulhatok. A szerkesztőségi fotózások, mindig igen jó hangulatban zajlanak, sosem unatkozom. Mit is mondhatnék még? Beszéljenek inkább a képek helyettem.