Címlap » Stílus » Sokszínű divat

Sokszínű divat

Divat? Stílus? Életérzés? Döntsd el magad ! Amilyen sokszínű a világ, annyira szivárványszínben pompázik a divat is világszerte. Mindenkinek mást jelent a divat, de mint minden művészetnek, a divatnak is megvan a saját világa. A divat egyfajta életérzés, az önkifejezés sajátos formája. Az alábbi összeállításunkban belepillanthattok ti is ebbe a sokszínűségbe. Várjuk divat-fotóitokat, ötleteiket! Titeket […]

Szerző: Frenyó Krisztina

Publikálás: 2013-06-24.

Divat? Stílus? Életérzés? Döntsd el magad !

Amilyen sokszínű a világ, annyira szivárványszínben pompázik a divat is világszerte. Mindenkinek mást jelent a divat, de mint minden művészetnek, a divatnak is megvan a saját világa. A divat egyfajta életérzés, az önkifejezés sajátos formája. Az alábbi összeállításunkban belepillanthattok ti is ebbe a sokszínűségbe.

Várjuk divat-fotóitokat, ötleteiket!

Titeket mi hoz lázba?

Szerző: Bejegyzés időpontja: | Kategória: Stílus | Címke: , ,

Frenyó Krisztina névjegye

Feeling magazin / Érzéssel éld az életed! "Írni vagy szenvedéllyel, vagy sehogy!" Mindig is szenvedéllyel éltem az életem, ez a szokásom máig megmaradt és minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy az említett jelenség, tulajdonság, a magazin stílusában és az írásaimban is visszatükröződjön. Munkatársaimmal, Értékes, Kifejező és Valós tartalmat próbálunk átnyújtani nektek itt az oldalon.