Címlap » Design » Otthon » Kreatív konyha

Kreatív konyha

Van egy konyhám, vannak benne poharak, tányérok, kanalak, sütőformák, és van még egy édes rusztikus tűzhelyem. Akad benne a nagymamám kopott lábosai mellett, csodaszép nagyszülői örökség, csillogó kristálypoharak, és ultramodern kávéscsésze is. A konyhám én magam vagyok, nem az számít mennyi pénzből raktam össze, milyen márkás csodakütyük találhatóak benne, hanem hogy ennek a szentélynek milyen […]

Szerző: Frenyó Krisztina

Publikálás: 2013-06-24.

fehér csodakonyhaVan egy konyhám, vannak benne poharak, tányérok, kanalak, sütőformák, és van még egy édes rusztikus tűzhelyem. Akad benne a nagymamám kopott lábosai mellett, csodaszép nagyszülői örökség, csillogó kristálypoharak, és ultramodern kávéscsésze is. A konyhám én magam vagyok, nem az számít mennyi pénzből raktam össze, milyen márkás csodakütyük találhatóak benne, hanem hogy ennek a szentélynek milyen a személyisége, hiszen minden konyhának lelke van. Az én csodálatos világomnak egy kis szeglete a főzőhelység, ez a varázslatos sziget, ahol a család apraja-nagyja összegyűlik, és akár egy gyors kávé felhajtása ürügyén, akár egy nagy ünnepi ebéd alkalmából, de valahogy itt mindenki megfordul. Imádom a konyhát, mennyi érzés és titok őrzője, mennyi könnycsepp és kacaj rejtekadója, mennyi ősi recept menedéke.  Sütök, Főzök, mert jólesik, mert ösztönöz és örömöt okoz, és mert szeretek másoknak is örömöt okozni, és mi mással lehetne jobban, mint a főztömmel?

Remélem az alábbi összeállításunkban, ti is kedvet kaptok egy kreatív konyha megteremtéséhez.

Várjuk ötleteiteket, különböző stílusú konyha-fotóitokat, receptjeiteket, történeteiteket.

A leginspirálóbbakat megjelentetjük oldalunkon!

Frenyó Krisztina

Szerző: Bejegyzés időpontja: | Kategória: Otthon | Címke: ,

Frenyó Krisztina névjegye

Feeling magazin / Érzéssel éld az életed! "Írni vagy szenvedéllyel, vagy sehogy!" Mindig is szenvedéllyel éltem az életem, ez a szokásom máig megmaradt és minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy az említett jelenség, tulajdonság, a magazin stílusában és az írásaimban is visszatükröződjön. Munkatársaimmal, Értékes, Kifejező és Valós tartalmat próbálunk átnyújtani nektek itt az oldalon.