Címlap » Egyéb » Ormos Intézet / TRI-TON kezelésen jártunk

Ormos Intézet / TRI-TON kezelésen jártunk

TRI-TON kezelés az Ormos Intézetben! Nincs többé idegen lény a testedben! Paraziták kíméljenek!

Szerző: Frenyó Krisztina

Publikálás: 2014-03-10.

2013-12-18 Ormos Intézet Második terápia 004 (800x600)

Ahogyan ezt az eddigi beszámolóimban már olvashattátok, az Ormos Intézetben még attól sem kell félni, amitől egyébként azért tízből, nyolcan biztosan megijednénk. Így voltam én ezzel a soron következő kezeléssel is, amit Nelli, azaz Rajcsinec Kornélia bioenergetikus, reflexológus szakember tanácsolt a nem szűnő emésztési problémáim miatt. Annyit már tudtam, hogy a ,,kezelőm” itt is egy steril gumicsövet helyez fel a végbélbe, de ettől már nem félek, hiszen tudom, hogy mennyire fájdalmatlan beavatkozás. Azt is sejtettem, hogy ismét jókat nevetgélünk majd, sokat mosolygunk a kezelés alatt, amely inkább hasonlít egy wellness központban eltöltött relaxációra, mint egy orvosi látogatásra. Így is történt, ám azért Nelli felvilágosított a TRI-TON kezelés lényegéről, és azt is elmondta, azért javasolja ezt a kezelésmódot, hogy az okok keresésénél kizárjuk a férgek, giliszták és egyéb élősködők jelenlétét. Na, a beszélgetés ezen pontján kicsit megremegett alattam a szék, mert eszembe jutott az összes fantasy filmhős és idegen lény, élükön természetesen ALIEN-el.

ALIEN

Ez a gyermeteg gondolat aztán gyorsan tovaszállt, amikor Nelli belekezdett a kezelés részletes bemutatásába: Az ORMOS Intézet szakemberei egy úgynevezett “TRI-TON” módszert dolgoztak ki azok számára, akiket visszataszít még a gondolata is annak, hogy testükben “hívatlan útitársak ” laknak, és ettől haladéktalanul meg is szeretnének szabadulni! Ez a módszer kizárólag az Ormos Intézetben érhető el! A TRI-TON két különböző kezelésfajta azonos időben, de párhuzamosan történő kúraszerű alkalmazásával megszabadítja a “gazdatestet” a kellemetlen lakótársaktól! 2013-12-18 Ormos Intézet Második terápia 006 (800x600)Az első fázisban történik az úgynevezett Frekvenciamodulálás. Ez idáig kicsit szakszerűen hangzik, de mindjárt kiderül, hogyan is néz ki ez a gyakorlatban, példának okáért nálam. A páciens, – azaz történetesen én -kényelmesen fekszik egy kezelőágyon, kézbe veszi az elektródákat, melyeken keresztül alig érezhető, váltakozó rezgéseket juttatunk a szervezetébe. Ennek hatására a bélrendszerben tartózkodó paraziták bénultan elengedik kapaszkodószervükkel a bélfalat, és látszólag tehetetlenül várják az azonnali második beavatkozást: a Colon hidroterápiát.  ( A Colon hidroterápia áldásos hatásairól és a kezelés részleteiről, előző írásomban olvashattatok. ) Ez a kezelés ugyanazon az ágyon történik!

A lényege, hogy a vastagbélben vergődő férgeket egy szakképzett asszisztens, – az én esetemben, Nelli – egy teljesen zárt rendszerű, langyos vizes öblítéssel eltávolítja onnan! Ez a módszer megbízhatóan megszabadít bennünket a kínzó, és sok esetben betegségeket előidéző “útitársainktól”, akik egyébként szívesen kísérnek bennünket akár életünk teljes időtartama alatt! Amikor kellően felvilágosultam, hogy mi is vár rám valójában, akkor azért erős szívdobogással feküdtem fel az ágyra. Nelli felől nincsenek kétségeim, ám szívből remélem, hogy az alábbi hívatlan vendégek közül, egyik sem lakozik bennem. Bevallom, iszonyatosan izgulok, sosem bírtam a férgeket.

féregfonalféreggalandféreg

Pontosan úgy történt minden, ahogy Nelli felvezette, persze a jókedvű pillanatok nem maradtak el most sem, mint ahogyan a hasfal gyengéd simogatása sem. Lelkesen szorongattam az elektródákat, és az apró rezgéseket figyeltem, no meg a csövet kémleltem, nincs e ott mégiscsak valamiféle hívatlan látogató. A kezelés nyugalomban és zökkenőmentesen lezajlott, és a végére kiderült, hogy egyetlen kis parazita sem lakozik bennem, ettől az érzéstől felszabadultabb lettem és boldogan távoztam az Ormos Intézet békésen simogató folyosóin át a szabadba.

Frenyó Krisztina

Hamarosan folytatjuk…2013-12-13 Ormos 1. 021 (800x600)243260240

utószó:

Ha az alábbi tüneteket tapasztalja, akkor jusson eszébe, hogy talán Ön is azok közé tartozhat, akiknek szervezetében akarata ellenére hívatlan “vendégek” tartózkodnak! Mikor lehet szükség a TRI-TON kezelésre?

Váratlan, indokolatlan rosszullétek, émelygések, állandósuló bélproblémák, krónikus székrekedés, hasmenés, puffadások, felfúvódások, gyakori fejfájás, migrén, fáradékonyság, kimerültség, bőrkiütések, pattanások, ekcéma, allergia, asztma, szénanátha, gombás, parazitás fertőzések, tisztítókúrák.

Az alábbi kisfilmben többet is megtudhattok az emberi testben lehetségesen élősködő parazitákról. Kizárólag erős idegzetüknek ajánlott!

http://ormosintezet.hu/kezelesek/triton_kezel%C3%A9s/

 

)