Címlap » Utazás » Hazánk csodás képei /Dunakanyar

Hazánk csodás képei /Dunakanyar

Bár, a naptár azt mutatja, hogy erősen benne vagyunk  a nyárban, valahogy a testünk mégis didereg, amikor a “júniusi őszben” értetlenkedve állunk a Duna-parton. Ilyenkor csak abban bízunk, hogy nem tart sokáig ez a zavaros időkép, és kardigánban ücsörögve, sapkánkat fejünkbe húzva sóvárogva bámuljuk a nyarat idéző fotókat.  Lassan, de biztosan újra megérkezik a nyár, és […]

Szerző: Frenyó Krisztina

Publikálás: 2013-06-26.

_DSC2474Bár, a naptár azt mutatja, hogy erősen benne vagyunk  a nyárban, valahogy a testünk mégis didereg, amikor a “júniusi őszben” értetlenkedve állunk a Duna-parton.

Ilyenkor csak abban bízunk, hogy nem tart sokáig ez a zavaros időkép, és kardigánban ücsörögve, sapkánkat fejünkbe húzva sóvárogva bámuljuk a nyarat idéző fotókat.  Lassan, de biztosan újra megérkezik a nyár, és akkor hátizsákkal, biciklivel, vagy akár gyalogosan is nyakunkba vehetjük Magyarország tájait, és megmártózhatunk hazánk szépségeiben. Nemrég, a Dunakanyar csodálatos helyszíneit bejárva, Verőce és Kismaros látképétől szédültünk el, a szó legnemesebb értelmében. Csodáljuk meg mindezt együtt! A képek magukért beszélnek, nemde?

-Feeling-

Fotók: Varga Csaba

_DSC2454

 

Szerző: Bejegyzés időpontja: | Kategória: Utazás | Címke: , ,

Frenyó Krisztina névjegye

Feeling magazin / Érzéssel éld az életed! "Írni vagy szenvedéllyel, vagy sehogy!" Mindig is szenvedéllyel éltem az életem, ez a szokásom máig megmaradt és minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy az említett jelenség, tulajdonság, a magazin stílusában és az írásaimban is visszatükröződjön. Munkatársaimmal, Értékes, Kifejező és Valós tartalmat próbálunk átnyújtani nektek itt az oldalon.