Címlap » Design » Otthon » Egy kuckó neked

Egy kuckó neked

Hazamész egy elcsigázott nap után, lehuppannál a kanapédra, – már ha van  – olvasnál egy jó könyvet, kikapcsolnád a mókuskerék gombot, művelődnél, relaxálnál, ám mindezt hol is tedd? Nézz körül az otthonodban, melyik az a pontja a lakásnak, ahol a legjobban érzed magad, és ha megtaláltad, nosza, indulhat is a saját kuckód kialakítása. Gondosan tervezd […]

Szerző: Frenyó Krisztina

Publikálás: 2013-06-24.

Hazamész egy elcsigázott nap után, lehuppannál a kanapédra, – már ha van  – olvasnál egy jó könyvet, kikapcsolnád a mókuskerék gombot, művelődnél, relaxálnál, ám mindezt hol is tedd?

Nézz körül az otthonodban, melyik az a pontja a lakásnak, ahol a legjobban érzed magad, és ha megtaláltad, nosza, indulhat is a saját kuckód kialakítása. Gondosan tervezd meg, mekkora helyen, mit szeretnél elhelyezni és keress ötleteket újságokból, videókból, az internetről, vagy épp innen. J Nem feltétlenül kell mélyen a pénztárcádba nyúlnod, egyszerűen gondold újra nagymamád padláson felejtett polcait, a nagybácsi szúette régi íróasztalát és némi idővel, valamint egy kicsi anyagi ráfordítással, csodálatosan sajátos zugot varázsolhatsz magadnak, egyéni képvilágodra hangolva.

Reméljük, összeállításunk kellő inspirációt nyújt ahhoz, hogy te is belevágj a kuckósításba, akár már ma. Hamarosan érkezünk a bútor és lakás-kiegészítők újragondolásával, kreatív kuckónkkal.

Várjuk ötleteiteket, egy-egy újraértelmezett bútoraitokról készült fotókkal. A legjobbakat közzétesszük oldalunkon. Izgalmas ötletelést, barkácsolást kívánunk!

Frenyó Krisztina

Szerző: Bejegyzés időpontja: | Kategória: Otthon

Frenyó Krisztina névjegye

Feeling magazin / Érzéssel éld az életed! "Írni vagy szenvedéllyel, vagy sehogy!" Mindig is szenvedéllyel éltem az életem, ez a szokásom máig megmaradt és minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy az említett jelenség, tulajdonság, a magazin stílusában és az írásaimban is visszatükröződjön. Munkatársaimmal, Értékes, Kifejező és Valós tartalmat próbálunk átnyújtani nektek itt az oldalon.