Címlap » Hírek » Ha kell egy jó sátor, hozd tető alá Csobánkán!

Ha kell egy jó sátor, hozd tető alá Csobánkán!

Ehhez kapcsolódóan van egy akciónk: aki február 20-ig lefoglalja 2017-es padozatos esküvői sátrát (200 nm fölött), annak 20% kedvezményt biztosítunk.

Szerző: Frenyó Krisztina

Publikálás: 2017-02-01.

esküvő

Az emberek életében gyakran adódnak születésnapok, egymást érik az esküvők és a különféle rendezvények is megsokszorozódtak napjainkban. Számtalanszor kerülünk olyan helyzetbe, hogy hirtelen kellene egy helyszín, kapkodunk fűhöz-fához, hová menjünk egy zártkörű születésnapot megtartani, hiszen csupán 15 főt kellene elhelyezni, mégsem akarjuk mindezt az otthonunkban. Olyan is előfordul, hogy a helyszín ugyan adott, ám nem áll rendelkezésre 150 szék, és az épület adottságai sem felelnek meg nagyobb létszámú társaság kényelmes elhelyezésére. No, ilyenkor kell résen lennünk, összedugni a fejünket a családdal, kollégákkal, hogyan tovább…

új kép cikkbe első kép bevezető alá

Kár csüggedni, hiszen van megoldás, mégpedig nem is akármilyen. Az interneten kutakodva, számtalan sátor- és rendezvénykellék-árusító, kölcsönző céget lehet találni, ám melyik lehet az igazi? Ki az, akivel érdemes szerződni, ki vállal szállítást, összeszerelést, és ha nem akarunk vásárolni, lehet vajon bérelni is, akár egy napra is? “Hamarosan férjhez megyek, és uppsz, a sátrakon kívül még padra, székre és evőeszközökre is szükségünk van.” Jómagam is ilyen kérdésekkel a fejemben pásztáztam a világhálót, amikor rábukkantam a Sátorkölcsönző Kft.- re. Írtam egy e-mailt, felvettem a kapcsolatot a cégvezetővel, és pár nappal később a telephelyre érkezve csak ámultam – bámultam, mennyi sátor és egyéb kincs sorakozik a gyönyörű dombok ölelésében. Tartsák Andrással beszélgettünk sátrakról, kölcsönzésről, erről – arról.

esküvőőő

F. K: – András, egy gyönyörű tájon van a telephelyetek és egyre több a sátor, pad és egyéb rendezvénykellék nálatok. Mesélnél az indulásról? Hogyan kezdődött minden? Egyszer csak kitaláltad, hogy lesz egy sátorkölcsönző céged?

T. A: – Már korábban is kapcsolatba kerültem a sátrazással gyerektáboroztatás és különféle rendezvények révén, így kézenfekvőnek tűnt, hogy a saját esküvőnket is rendezvénysátorban tartsuk meg. Innen jött az ötlet egy ilyen profilú cég alapításához. Másfelől pedig az egyetemen mongolisztikát tanultam. A mongolok jurtában laknak, aminek az állítását ismernünk kellett – így elmondhatom, hogy felsőfokú sátorállító végzettségem van…

este
F. K: – Lassan, de annál biztosabban közeledik a tavasz, és a jó idővel a kültéri rendezvények is egyre szaporodnak, tervben a sok esküvő, rendezvény, parti és fesztivál. Mit találhatnak azok, akik hozzátok fordulnak kéréseikkel? Melyek azok az eszközök, kellékek, amelyeket biztosan megtalálnak nálatok?

T. A: – Fő profilunkat a rendezvénysátrak alkotják, melyek közül a legkisebb a 3×3-as harmonikasátor, de akár 20 méter széles rendezvénysátrat is tudunk építeni, több ezer négyzetméretes alapterülettel. A sátrakhoz padozatot, valamint fűtést is tudunk adni, ezen kívül különböző székekkel, asztalokkal, sörpad-garnitúrákkal, étkészlettel, textíliákkal is rendelkezünk. Természetesen ezeket az eszközöket önmagukban, sátor nélkül is bérbe lehet venni, így télen-nyáron ki tudjuk szolgálni a hozzánk forduló ügyfeleket.

a semmiből Beltér
F. K: – Tavasz közepétől a fesztiváloktól hemzsegő nyáron át, és a korai ősz beköszöntével is nagy a sürgés – forgás nálatok. Mikortól mondható főszezon a Sátorkölcsönző életében? Pl. Amennyiben valaki Júliusra tervezi az esküvőjét, vagy éppenséggel Augusztusban szervez egy kisebb – nagyobb fesztivált, mikor érdemes felkeresnie titeket? Mennyivel előtte jó, ha egyeztet veletek, egyáltalán van mód, előfoglalásra, hogy bebiztosítsa magát a “biztos siker” érdekében?

új kép cikkbe pótlás
újkép cikbe sátor álló

T. A: – Főszezonunk április közepétől október közepéig tart, de 2016-ban például a december is igen nagy forgalmú volt. Mivel karácsonykor és Valentin-nap környékén sok az eljegyzés, az esküvői foglalások nagy része január és február folyamán érkezik. Ehhez kapcsolódóan van egy akciónk: aki február 20-ig lefoglalja 2017-es padozatos esküvői sátrát (200 nm fölött), annak 20% kedvezményt biztosítunk.

bent poharas partiszervíz
F. K: – András, miben vagytok ti mások, mint a többi “sátras, rendezvényes” cég? Melyek azok az előnyök, amelyekért érdemes titeket választaniuk az érdeklődőknek? Mi a jellemzőbb, ha a nagy-számok törvényét nézzük, a családi, vagy céges rendezvények fordulnak elő nagyobb számban nálatok?

Újkép cikkbe esti sátor álló
építünk

T. A: – Cégünk különös figyelmet fordít arra, hogy az általunk bérbeadott sátrak ponyvái mindig tisztán kerüljenek a bérlőhöz. Maximálisan igyekszünk odafigyelni, hogy ügyfeleink véletlenül se kapjanak koszos eszközt. Bár meglepő lehet, de nagyon törekszünk arra, hogy kollégáink kulturáltan beszéljenek a bérlőkkel, és jó problémamegoldó képességgel rendelkezzenek. Ugyanis az a tapasztalatunk, hogy ebben a szakmában sok cég kizárólag a munkatársak külső megjelenésre koncentrál. A rendezvények megoszlását illetően azt tudom mondani, hogy a főszezonban nagyjából egyensúlyban vannak a céges és a családi rendezvények – kültéri születésnapok, ballagások, esküvők. A szezonon kívül inkább a céges események dominálnak.

esküvőasztal újképcikkbe sátros fekvőF. K: – Egy cégvezető életében, főként ha rendezvényekről beszélünk, a hétvégék is mozgalmasak, nem csupán a hétköznapok, igaz? Hogyan tudsz egyensúlyt teremteni a munka és a család között? Marad ezen felül egy kis időd még magadra is? Fontosnak tartod ezeket a szempontokat?

T. A: – Szerencsére sikerült úgy kialakítani az életemet, hogy a munkahelyem és a lakhelyem igen közel esik egymáshoz, ez nagyban megkönnyíti, hogy időt tudjak szakítani a családomra. Egyébként pedig erről a feleségemet kell megkérdezned…
Készülőben kúpjó külső
F. K: Végezetül, de nem utolsósorban, milyen akciókkal, kedvezményekkel kecsegtettek bennünket, érdeklődőket, vásárlóitokat mostanában és az elkövetkezendőkben?
Hol találnak meg bennetek?

kúpokcímlap kupolák

T. A: – Ahogy korábban említettem, aktuális kedvezményünk az esküvőkre készülőknek szól. A részletekről a facebook-oldalunkon, illetve a honlapunkon lehet tájékozódni (www.satorkolcsonzo.hu). Minden évszakban igyekszünk szezonális ajánlatokat kínálni ügyfeleink részére.

Szerkesztői zárszó:

Amikor e sorokat írom, már túl vagyok életem egyik legszebb napján. Tavaly nyáron mondtam IGENT másodszor életemben, és szívből kívánom, hogy ez a válasz ÖRÖKKÉ tartson. Amikor a Kedvesemmel elkezdtünk tervezgetni, helyszínt és kellékeket keresgélni, bizony számos buktatóval találkoztunk és könnyen eltévedhettünk volna az esküvőszervezői előkészületek útvesztőiben, ám hála még időben, vagy olykor az utolsó pillanatban, de megtalált bennünket a legjobb megoldás. Így volt ez Andrásékkal is. Az egyik legelőzékenyebb, dolgos, szolgálatkész és precíz vállalkozó, akivel valaha találkoztam. Csupán azért nem ők szállították a helyszínre a sátrakat, mert az esküvőnk hetén ezerrel dübörgött a Sziget fesztivál és valahogy mindenkinek akkoriban akaródzott férjhez mennie. Mi így is elégedettek voltunk, és hála András szakszerű magyarázatának és a sátrak egyszerű összeállítási módjának, a család férfi, és vállalkozó szellemű nőtagjai hamar összerakták a parti sátrakat. Ha még egyszer férjhez mennék, – kizárólag a mostani férjemhez <3 🙂 – csakis a Sátorkölcsönző Kft.-t választanám. Ez nem is lehet kérdés! Szívből ajánlom mindenkinek őket!

Frenyó Krisztina

08wGYERTYÁK VIRÁGOKköszönjük raklap
Elérhetőségek:

satorkolcsonzo.hu
https://www.facebook.com/satorkolcsonzo/
https://www.instagram.com/satorkolcsonzo/
info@satorkolcsonzo.hu
Raktár: Csobánka, Margitliget 1.
Telefon: +36 20 551 9354
csikbanner