Címlap » Élet - egészség » Egy szoba, a lelkednek / 1. rész Látogatás a léleksimogatóban

Egy szoba, a lelkednek / 1. rész Látogatás a léleksimogatóban

Ahogyan azt előző beszámolóimban ( www.stylemagazin.hu ) olvashattátok, többé-kevésbé sikerült megszabadulnom a pánikrohamoktól, majd megtapasztalhattam a vénuszi szeretet masszázsáldásos hatásait. Kis idő elteltével, most új vizekre evezek egy tapasztalt gyógyító lélekgyógyász segítségével. Tartsatok velem, és gyógyuljunk együtt! Ahogyan múlik felettem az idő, egyre inkább érzem, hogy mind a testem, mind a lelkem nehezebben viseli az élet […]

Szerző: Frenyó Krisztina

Publikálás: 2013-06-07.

csontkovszoborelefAhogyan azt előző beszámolóimban ( www.stylemagazin.hu ) olvashattátok, többé-kevésbé sikerült megszabadulnom a pánikrohamoktól, majd megtapasztalhattam a vénuszi _DSC0742szeretet masszázsáldásos hatásait. Kis idő elteltével, most új vizekre evezek egy tapasztalt gyógyító lélekgyógyász segítségével. Tartsatok velem, és gyógyuljunk együtt!

Ahogyan múlik felettem az idő, egyre inkább érzem, hogy mind a testem, mind a lelkem nehezebben viseli az élet hozta viszontagságokat, elképzelhető, hogy öregszem? Mint nő, még inkább törekszem az egészséges életmódra, a szépség egyensúlyban tartására, és a testi- lelki harmóniára. Próbálkoztam ezzel-azzal, öngyógyítással, gyógyteákkal, kozmetikai kezelésekkel és bár ideig-óráig segítettek, ám úgy érzem, most van itt az idő, valami más kell nekem! Barátaim ajánlottak egy gyógyítót, aki több síkon is segít a rászorulóknak, mestersége: lélekgyógyász, masszőr, de én már tudom, sokkal több ennél.

_DSC0932Belépő egy másik világba

Amikor először léptem a gyógyulást ígérő szentélybe, azonnal eloszlott minden addigi félelmem. Különös nyugalom, édes mennyei illatburok és egy igen kedves, harmóniát árasztó férfi fogadott, ő Arnold. Mielőtt belekezdett volna a „kezelésbe”, kellemes teával kínált és leültünk beszélgetni, hogy kiderüljön, miért is vagyok itt. Igazán, én a gerinc fájdalmamtól szeretnék megszabadulni, és jó lenne, ha az is kiderülne, miért akar leszakadni a nyakam, nap-mint nap.

Most jön a megdöbbentő része a „problémámnak”, – bár mint megtudtam, nincs probléma, csak állapot van – a bal felemre támaszkodom, többnyire a bal oldalam viseli a terheket, a bal lábamon van a hangsúly, azaz , mintha egyedül akarnám megoldani a világ dolgait. Nőként élek, ám mégsem használom ki 100 %-osan a nőiségemet és Csontkovács beszélg Arnoldalfolytonosan bizonyítani akarok, akár egy gyermekkori beidegződés, illetve egy lehetséges későbbi kapcsolati csalódás végett. A gyógyítóm elmondta azt is, hogy minden mindennel összefügg, hiszen egy állandó körforgásban élünk, léteznek negatív és pozitív energiák, ám az már csakis rajtunk múlik, hogy melyiknek adjuk át magunkat. Valóban minden legbelül dől el, bennünk. Felfeküdtem a kezelőágyra, Arnold betakargatott, és finoman kimozgatta, azaz visszamozgatta a testrészeimet a helyére. A kezemtől, a nyakamon át, a lábamig, recsegtem – ropogtam, ám legkevésbé sem éreztem fájdalmat, sőt, mondhatni élveztem a dolgot és magam is meglepődtem, hogy segítséggel ugyan, de mi mindenre vagyok képes hajlékonyság terén.

Arnold szavaival élve: „ A kimozgatás lényege, hogy a  vázrendszerünkben bekövetkező egyensúlytalansági állapotot visszaállítsuk. Normál esetben, a csípőlapát vízszintben áll, ám sok esetben – főként a nőknél, szülés, és egyéb élettani állapot változásnál – elmozdul és ilyenkor két, három kezelés javallott, hogy helyreálljon az egyensúly. A testünket, azonban akár egy balesetből, ficamból adódóan bekövetkezett változás, egyoldalú mozgás, meglepő módon, még egy lélektani megoldatlan kérdés, valamint az egysíkú gondolkodásig elmozdíthatja egyensúlyállapotából. Az általam végzett bio mechanikai kezelés során, úgynevezett irányított mozdulatsort hajtunk végre közösen a vendégemmel. Általában három alkalmat javasolok, mert a mozdulatsorok ismétlésével, az izom emlékezik és visszaáll a régi beidegződésre, hogy később azok az izmok lépjenek működésbe, amelyek valóban szükségesek.”

csontkovács kimozgatás hátA léleksimogató nyirokmasszázs

Amikor a méregtelenítő nyirokmasszázsra át tértünk, úgy éreztem mintha a lelkemet, angyalok simogatnák, miközben Arnold csodálatos, finom érintéseitől valósággal álomba szenderültem. A léleksimogatóban azt is megtudtam, hogy két féle nyirokmasszázs létezik: frissítő, regeneráló jellegű, amelyet én is kaptam, illetve a gyógyító, amelyet kizárólag orvosok végezhetnek.

Miközben mélységes nyugalom járta át a testem és a különféle nyomásoktól életre kelt a keringésem, a masszőröm elmondta,  hogy a nyirokmasszázs heti egy alkalommal javasolt, regeneráló jelleggel A nyirokpontok érintését követően, felszabadulnak a méreganyagok és kiürülnek a szervezetből. Ilyenkor nagyon fontos már közvetlenül a kezelés után a csontkovácsnyakmozgatásfokozott folyadékbevitel, lehetőleg 3-4 liter víz formájában 2-3 napon át. Azon felül, hogy teljesen kicserélődünk, erőre kapunk és kiűzzük a mérgeket a szervezetünkből, a makacs cellulitisz területek is hatékony kezelést kapnak a frissítő masszázs során. Ilyenkor a „kezelő”, érzi az izom-tónusbeli eltéréseket, és szabályozhatja őket.

Amikor véget ért a léleksimogatás, nem igazán akaródzott elindulnom, még maradtam volna ebben a csodás állapotban. Arnolddal még beszélgettünk, és az eszmecserénk során arra is fény derült, hogy  – az ő szavait idézem –                                                                                              „egy modern gép bármennyire hatékony is, nem helyettesítheti az EMBERT, az élő energia-átadás, a testi kapcsolat elengedhetetlen, ha valódi javulást szeretnénk elérni. A nem megfelelő nyirokkeringés, vizesedéshez, ödémához vezethet, így itt sem árt lelki síkon is körülnézni. Sok esetben előfordul, hogy egy nyirok-gócpont mögött, komoly elengedési gond rejtőzik, azaz túlzott ragaszkodás személyekhez, tárgyakhoz. Ebben is nagymértékben tudunk segíteni, ám mint mindenhez, ehhez is ketten kellünk, TE és ÉN, azaz MI.”

Amennyiben ti is szeretnétek ellátogatni a Léleksimogatóba, akkor az alább megtehetitek.     Ez egy olyan út, amely megváltoztathatja, és jobb irányba terelheti eddigi életeteket.

Aki a lelket is simogatja: Landgraf Arnold

06-70-945-8087

http://koki.megafitness.hu

arnold.landgraf@gmail.com

Frenyó Krisztina

Fotó : Varga Csaba

Kapcsolódó képek :

csontkovcskraszínekcsontkovaranarcképjelképcsontkovácsbuddhapolcrészletekcsontkovácscsontkovács nyirokmasszázs utánArnolddal kezelés előttArnold kifordít