Címlap » Sztárhírek » Ágnes koncert hamarosan…

Ágnes koncert hamarosan…

Hosszú, ám cseppet sem tétlen időszak után, hamarosan újra koncertet ad Ágnes, a Művészetek Palotájában. A lélekemelő hangulatról az egyedi stílusú művésznő, valamint hangszeres kísérete gondoskodik. A koncert kínálatából: Ezen az estén Ágnes és zenekara, valamint a közreműködő gyermekkórus akusztikus zenei köntösben tárja elénk a már ilyenkor megszokott emelkedett , intim és meghitt zenei hangulatot. […]

Szerző: Frenyó Krisztina

Publikálás: 2013-06-16.

Ágnes színes közeli arc-fotóHosszú, ám cseppet sem tétlen időszak után, hamarosan újra koncertet ad Ágnes, a Művészetek Palotájában. A lélekemelő hangulatról az egyedi stílusú művésznő, valamint hangszeres kísérete gondoskodik.

A koncert kínálatából: Ezen az estén Ágnes és zenekara, valamint a közreműködő gyermekkórus akusztikus zenei köntösben tárja elénk a már ilyenkor megszokott emelkedett , intim és meghitt zenei hangulatot. Autentikus és különleges hangszerekkel, lélekemelő ismert és új dalokkal, meglepetés duettel érkezik Ágnes. József Attilától, a Pál apostoli Szeretet himnuszáig, egy igazán “különleges utazáson” vehetünk részt. Akik még nem vettek részt eddig a művésznő koncertjein, azoknak szívből ajánljuk ezt az előadást, akik pedig ismerik a nem mindennapi hangulatú koncerteket, azoknak egy újabb lélekemelő frissességet üzenhet az este.

Időpont: 2013. szeptember 20. (20:00) / MÜPA

Jegyek: http://www.koncert.hu/koncert/agnes—lelekreszolo-mr2-akusztik–a-mupabol-szeptember20-4401

Szerző: Bejegyzés időpontja: | Kategória: Sztárhírek | Címke: , , ,

Frenyó Krisztina névjegye

Feeling magazin / Érzéssel éld az életed! "Írni vagy szenvedéllyel, vagy sehogy!" Mindig is szenvedéllyel éltem az életem, ez a szokásom máig megmaradt és minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy az említett jelenség, tulajdonság, a magazin stílusában és az írásaimban is visszatükröződjön. Munkatársaimmal, Értékes, Kifejező és Valós tartalmat próbálunk átnyújtani nektek itt az oldalon.